Tijelo prskača

Hunter Pro-Spray izrađeno je čvrsto da izdrži upotrebu u najtežim uslovima. Linija Hunter Pro-Spray može podnijeti i najsnažnije okruženje i pritisak i dalje raditi po potrebi i bez grešaka. Modeli regulirani pritiskom pružaju nove mogućnosti za izvanredne uštede vode. Hunter Pro-Spray tijelo – napravljeno je da osigura dugotrajne i pouzdane performanse u kućnim aplikacijama.

Dostupno u visinama do 30 cm, Pro-Spray tijelo prskača odlikuje se izdržljivom konstrukcijom koja ne mora biti drugačija, ekskluzivni dizajn kape za tijelo prskača koji ne curi čak i kada se olabavi, te pouzdan i jednostavan za podešavanja. Pro-Spray tijela su kompatibilna s preciznim upravljačkim diznama za distribuciju, diznama sa fiksnim uglom i MP diznama.

Svi modeli uključuju i lako prihvatljivu kapu za ispiranje, kako bi se krhotine i začepljenje sveli na minimum. Glava tijela prskača, Hunter Pro-Spray, kompatibilna je sa svim standardnim ženskim diznama koje nude visok stepen fleksibilnosti.

tijelo-prskača-hunter

Hunter je vodećih i najpopularniji svjetski proizvođač opreme za navodnjavanje, Hunter je međunarodno priznat kao lider u industriji navodnjavanja. Pored proizvoda visokog kvaliteta i efikasnosti, svojim kupcima pruža i bolju podršku, više tehničkih sredstava i bolju obuku o proizvodima. Svaki Hunter proizvod je razvijen sa ciljem da ostvari najviši mogući nivo kvaliteta, Hunter je posvećen proizvodnji proizvoda vrhunskog kvaliteta koji koriste samo vodu i energiju potrebnu za efikasan posao.