Hunter je stekao reputaciju u kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim karakteristikama koje se nalaze u njegovoj liniji rotacionih prskača i nastavlja sa postavljanjem referentne vrijednosti po kojoj se ocjenjuju rotacioni prskači drugih proizvođača. Za razmake od 4,5 m do 48 m, naći ćete Hunter rotacioni prskač koji odgovara vašim potrebama.

rotacioni-prskači-hunter

PGP Ultra (rotacioni prskači) je najprodavaniji model prskača. Dizajn i ugradnja sistema za navodnjavanje travnjaka. Sistemi za navodnjavanje i zalivanje HUNTER.

To je važno da bi kasnije izabrali prskalice i elektoventile. Dizne za prskače, dizne hunter, dizne za rotacione prskače.

Sistemi za navodnjavanje zelenih površina: pop up prskači i kap po kap. Nudimo profesionalne Hunter prskače za zalijevanje travnjaka i okućnica, prilagođene terenu kako ne bi smetale prilikom košnje, prskače koje imaju zaštitu . Pomoću programatora, statičnih, dinamičnih prskača i ostalog materijala.

Prilagodba je ista za sva tri i za mnoge od njihovih većih prskalica koje se koriste za građanska i atletska područja. Svaka prskalica ima pristupni otvor u. Na osnovu naše šeme sistema za zalivanje obeležite kočićima mesta na kojima treba postaviti prskače. Prikaži samo proizvode na lageru. U našem članku ćemo vam reći kako odabrati prskalice za navodnjavanje u bašti. Hunter Grejanje cene i specifikacija. Motor, jednocilindrični, uljno hlađeni, četvorotaktni. Ugradnja sistema za navodnjavanje i zalivanje javnih površina, sistemi za navodnjavanje parkova.

Najbolji izbor isporuka na željenu adresu. Prskalice za travnjake, oscilirajuce prskalice, impulsne prskalice, rasprskivači za travnjake. Kategorija: OPREMA ZA NAVODNJAVANJE.