Dizne ili mlaznice

Mlaznice
Su ukopani u nivou vašeg travnjaka i napajaju se preko cjevnih sistema postavljenih ispod površine. Izlaze iznad površine travnjaka samo za vrijeme zalijevanja, koje je automatski postavljeno na osnovu predhodno definiranih parametara. Nakon uspješno obavljenog prskanja travnjaka, raspršivači se vraćaju u nivo travnjaka i ne smetaju košenju i drugim aktivnostima. HUNTER raspršivači su napravljeni i projektovani kako bi mogli da odole vandalskim oštećenjima, što ih čini idealnim i za navodnjavanje javnih zelenih površina.

Dizne
Bilo da je zadani uslov padina nekog obronaka, zakrivljena gredica ili neki drugi specijalni predio za instalaciju, izazovni uglovi zahtijevaju mlaznice koje se prilagođavaju njihovoj okolini. Podesive mlaznice Hunter “Pro Adjustable” pokrivaju bilo koji ugao koji je potreban na bilo kojem pejzažu sa tačnošću fiksne mlaznice. Dizajnirane za ispuštanje većih kapljica vode, ove mlaznice su pouzdane, tačne i potpuno podesive pod bilo kojim uglom od 0 ° do 360 °. Hunter “Pro Adjustable” mlaznice dostupne su u sedam modela koji pokrivaju udaljenosti od 1,2 m do 5,2 m koristeći preporučeni pritisak. Radi jednostavnog raspoznavanja, modeli dizni su u bojama zasnovano od radiusa pokrivanja. Dizne ili mlaznice – veliki izbor vaš Procedo d.o.o

dizne-ili-mlaznice
dizne-ili-mlaznice

Mlaznice MP Rotator posebno su pogodne kod izrade novih sustava automatskog navodnjavanja jer osiguravaju veliku fleksibilnost u izboru dometa, smanjuju troškove izrade sustava te osiguravaju njegovu veću učinkovitost.

Mlaznica HUNTER MP3000 za statički rasprskivač.
Montira se na PRS40 ili PRO-SPRAY ili PS Ultra statičke rasprskivače.

Mlaznica HUNTER MP3000 za statički rasprskivač:

Mlaznica HUNTER MP3000 360

– podešavanje kuta raspršivanja vode od 360°

– radijus raspršivanja od 6,7 – 9,1 metara

– preporučeni pritisak: 2,8 bar

Mlaznica HUNTER MP3000, Rotacijska dizna,Rotacijska dizna Hunter,  dizna, Mlaznica, Mlaznice, Mlaznica hunter, Mlaznice hunter, Rotacijska, hunter, mp rotator.